Website powered by

Cuprul (VII)

General / 02 February 2020

© Andra Pătrăşcanu (Simionescu)*, Revista Cosmos nr. 145, februarie 2019
*S.C. Arta în Carpaţi S.R.L., Iaşi, România


Se știe că toate organismele vii aflate într-o stare sănătoasă sunt înconjurate de un câmp bioenergetic, ce emite o energie inteligentă și corpusculară omnidirecțională foarte puternică, capabilă să rezoneze cu energiile cosmice, telurice și interumane. În cazul unei sănătăți afectate  este necesar să facem tot ce ne stă în putință pentru a stopa emisia energiilor de gelozie, invidie, bârfă etc. și de a ecrana recepția celor negative. Însă, problemele de sănătate apar din cauza unei erori comune de înțelegere privind vindecarea, deplasarea și materializarea în spațiu-timp: atât în telepatia și teleportarea cuantică a corpurilor prin cosmos, precum și în procesul de regenerare al corpului fizic, nu materia în sine este cea teleportată și regenerată, ci informația care descrie materia și buna funcționare a corpului fizic îs teleportate sau tranmise pe distanțe infinite prin puterea inimii (ex.: sentimente, emoții) și a minții (gândul). Ca atare, energia nu se consumă, nu se pierde, nu se distruge, ci este într-o continuă transformare și se auto-cunoaște pe Sine Însuși. Implicit, nici componentele organice ale ființei umane de fapt nu-s și nu au fost niciodată distruse sau stricate, ele doar au respectat, acceptat și reacționat la sentimentele și gândurile deformate sau înțelepte emise de om. În astfel de cazuri, desigur că putem apela și la dispozitive tehnice care ajută beneficiarul în a-și prestabili și reimprima un sens și o direcție benefică a fluxului electromagnetic. Așadar, fiind deja conștient că în biocâmpul și ADN-ul său se găsesc datele și radiația spectrală privind funcționarea corectă a componentelor organice, precum și informațiile subtile prin care organimsul viu comunică telepatic cu ceilalți semeni tereștri sau extratereștri, omul este susținut în procesul său de reechilibrare energetică în zonele sau organele cu informație eronată. Ca atare, continuăm să completăm cu noi informații despre beneficiile cuprului, și implicit a dispozitivelor de cupru aflate la purtător.

În acest sens, cuprul generează acel câmp de forță asemănător energetic cu vibrația iubirii, de aici și asocierea lui cu Venus si cu chakrele ființei umane guvernate de această planetă: chakra plexului solar (emoții) și chakra inimii (sentimente). Odată ce și acești centri energetici funcționează la parametri normali, biocâmpul și organismul declanșează sistemul imunitar de auto-apărare împotriva oricărei agresiuni energetice. Drept urmare, beneficiem de capacitatea anti-oxidantă a celulelor si de refacerea colagenului, o proteină de bază din păr, piele și oase. De pildă, ajută la sintetizarea melaninei (pigmentul natural care se regăsește în păr, piele și ochi), făcând pielea suplă și elastică; ca atare, chiar și Cleopatra purta brățări din cupru, considerându-l un metal foarte prețios și de ajutor pentru frumusețea sa. Mai mult, el interacționează și cu alte minerale (ex.: mangan, fier, zinc) și formează complexul de enzime superoxid dismutaza, care este esențial pentru reducerea stresului oxidativ și a acțiunii radicalilor liberi asupra oaselor. Deficitul de cupru este asociat cu albirea prematură a părului, cu pierderea densității osoase, care duce la instalarea artritei, a osteoporozei sau la erodarea cartilajului. În vederea reducerii inflamațiilor și a întăririi sistemului osos, important este și aportul de cupru în organism, dar și gândul și sentimentul trăit. Cu ajutorul cuprului, a argintului, a aurului și a zincului, cantitatea și calitatea de date electromagnetice atrase prin telepatie din dimensiunile superioare va fi acceptată în biocâmpul și ADN-ul uman. Ele se vor regăsi în structura geometriei sacre – a Yantrei sistemului osos a ființei umane, întrucât apa și iliciul (cuarțul) din oase au capacitatea de a memora informațiile și trăirea uman-divină.

Anterior: Cuprul (VI) I Următor: Cuprul (VIII)

Serie: Beneficiile și proprietățile metalului medicinal Cuprul - rezumat   I Cuprul (I)  I Cuprul (II)  I  Cuprul (III)  I  Cuprul (IV)  I Cuprul (V)  I  Cuprul (VI)  I  Cuprul (VII)  I Cuprul (VIII)  I Cuprul (IX)  I Cuprul (X)